Bijzondere momenten, speciale gebeurtenissen, die je wilt blijven herinneren. Dit kan een blije gebeurtenis zijn, die je wilt koesteren. Maar het kan ook een herinnering zijn aan een bijzonder persoon. Om dit te verwerken in een sieraad is  zeer speciaal en blijvend. 

Gedenksieraden

Juist het creëren van een sieraad met een emotionele lading is erg bijzonder en speciaal om te mogen maken.  Dit sieraad kan variëren van broche tot hanger, van oorbellen, armband tot ring. Een gedenksieraad is ook om mooie momenten te kunnen blijven koesteren. Hoe leuk is het, om bij de communie uw kind een blijvende herinnering mee te geven. Of bij een jubileumverjaardag. Je kunt vast genoeg momenten bedenken.  

Assieraad

Maar ook fijne herinneringen aan een dierbare mogen gekoesterd worden.  Het verwerken van een vingerafdruk of as, kan de drager een veilige en liefdevol gevoel geven. Het gevoel dat u uw dierbare altijd met u meedraagt. Dit kan een gevoel van geborgenheid en vertrouwen geven. 

Wilt u hier meer informatie over, neem dan gerust met mij contact op. Geheel vrijblijvend kunnen we naar uw wensen en de mogelijkheden kijken. Ieder gedenksieraad is uniek en wordt op maat gemaakt.