Exclusieve, hand geboetseerde sieraden, dat is waar atelier Syrla voor staat.

Mijn naam is Greet Elsten–de Rooij. Al van jongs af aan vind ik het fijn om creatief bezig te zijn. Creatief bezig zijn is ontspannend, maakt je hoofd leeg en verrijkt de geest.

Atelier

Wat begon als hobby, is inmiddels uitgegroeid naar een eigen atelier, waar bijna wekelijks verschillende sieraden gemaakt worden.  Vol passie boetseer ik exclusieve sieraden van metaalklei. Meestal is dit zilverklei, maar ook ontwerpen met koper-, brons- of goudklei zijn mogelijk.

Ieder project wordt met de hand gemaakt en is daardoor altijd echt uniek. Ik voel me nog steeds erg dankbaar, wanneer ik weer een mooi sieraad voor iemand mag maken. Of dit nu is voor een geboorte, huwelijk of een assieraad. Het gevoel waarmee het sieraad wordt gemaakt is altijd bijzonder en oprecht.

ArtClay Academy

Toen ik enige jaren geleden in contact kwam met zilverklei, een vorm van metalclay, was ik echt verkocht! Ik ben daarna diverse opleidingen gaan volgen bij de ArtClay Academy. Dat is het Europees opleidingsinstituut, waar je getraind wordt in het werken met alle ArtClay metaalklei soorten. De behaalde certificaten geven u de zekerheid van mijn expertise en vakbekwaamheid.

Heeft u interesse, kijk dan gerust even rond op de website of neem contact met me op.

Tot binnenkort,
Greet Elsten-De Rooij